Descoperă Linux

300 RON + TVA

Se spune că cei care folosesc sistemul de operare Windows, o fac pentru ca sunt obligați, cei care folosesc Mac OS X, pentru ca au putut alege, iar cei care folosesc Linux, pentru că pot.

Pentru a face acest sistem de operare accesibil oricărui utilizator, am gândit un laborator de familiarizare în Linux pentru persoane mai puțin tehnice care vor putea astfel beneficia de avantajele acestui sistem de operare:

  • GRATUIT - Linux se bucură de o largă popularitate pentru ca este un sistem deschis, întreținut de o larga comunitate de specialiști care poate fi folosit fără niciun cost. Și nu doar sistemul de operare este gratuit, ci și o multitudine de aplicații care rulează pe Linux. Beneficiul financiar este prin urmare, semnificativ.
  • SIGUR - Totuși nu prețul este argumentul principal, ci securitatea. Filozofia sistemului este diferită fata de Windows, cei de la Apple când au construit Mac OS X au aplicat-o și ei, Mac OS X fiind tot un fel de Linux.
  • SCALABIL - Aș mai adăuga la beneficiile amintite și performanța. Linux consuma mai puține resurse hardware, iar în timp performanta calculatorului nu se va degrada nefiind necesară reinstalarea sistemului.

Descoperă beneficiile pe care le poți avea folosind Linux de la ingineri cu experiență participând la laboratorul conceput de Infologica. Poți veni și cu propriul calculator să instalăm Linux pe el, fără a afecta sistemul de operare instalat, programele sau datele existente.

Cursul se desfășoară pe durata a trei ore în intervalul orar 15:00 – 18:00.